FB julkaisukuva

Tule mukaan toimintaan, niin suunnitellaan yhdessä mikä on sinun juttusi? Meillä on monenlaista vapaaehtoistyötä tarjolla, älä anna mielikuvituksesi rajoittaa! Meillä voit esimerkiksi osallistua vertaistuki-ryhmien tapaamisten järjestelyyn, tai  osallistua monissa erilaisissa tapahtumissa esittelytyöhön tai vaikka kirjoittaa blogitekstin  ”Kilppariblogiin”. Jos olet innokas käsityöihminen voit valmistaa tuotteita myyjäisiin tai järjestää arpajaisia.

Vapaaehtoisena meillä voit osallistua alueellisten ja kohderyhmäkohtaisten virtuaalisten vertaistukiryhmien tai kasvokkain tapaavien ryhmien toiminnan ohjaamiseen tai vaikka vain somettaa yhdistyksen kanavissa Facebookissa tai Instagramissa.

Lapin Kilpi ry on ajan hengessä vahvasti mukana oleva yhdistys, joka ensimmäisenä Suomen kilpirauhas-yhdistyksistä haki ja sai projekti-rahoitusta. Projektin ansiosta yhdistys on pystynyt kehittämään toimintaansa ja nykyaikaistamaan toimintamallejansa.

-----------------------------------------
Vapaaehtoinen
- Vapaaehtoistoiminta on luottamuksellista toimintaa ja vapaaehtoinen on vaitiolovelvollinen.
- Vapaaehtoinen toimii tuettavien, ammattityöntekijöiden, omaisten ja ystävien tukena ja kumppanina.
- Vapaaehtoistoiminta tuottaa iloa ja hyvää mieltä mukana oleville.
- Jokainen tulee mukaan toimintaan vapaaehtoisesti, omasta halustaan ja saa valita itselleen parhaiten sopivan toimintamuodon sekä päättää kuinka paljon aikaa toimintaan käyttää.

Vapaaehtoistoiminta tukee kohteen ja tekijän hyvinvointia. Se lisää merkityksellisyyden tunnetta, ehkäisee syrjäytymistä, parantaa terveyttä ja pidentää eliniän ennustetta.
-----------------------------------------

Vertaistukiryhmän ohjaajaksi?
Lapin Kilpi ry:llä on jatkuva haku käynnissä ympäri Lapin lääniä, vertaistukiryhmien ohjaajista. Meillä sinut perehdytetään ryhmän ohjaamiseen ja saat niin halutessasi työnohjausta. Huolehdimme myös vertaistukiohjaajien virkistäytymisestä.

Tule mukaan mielenkiintoiseen vapaaehtoistyöhön ryhmänohjaajaksi!