netti etusivuLiity nyt jäseneksi ja tule mukaan toimintaan!

Lapin Kilpirauhasyhdistys on toiminut kohta 15 vuotta aktiivisten vapaaehtoisten voimin lisäten kilpirauhaspotilaiden ja heidän läheisten tietoutta sairaudesta ja hyvinvoinnin tärkeydestä sekä edistämällä kilpirauhaspotilaiden tutkimusta, hoitoa ja sosiaaliturvaa. Yhdistys on järjestänyt vertaistukitoimintaa kuudella Lapin paikkakunnalla (Rovaniemi, Kemi, Tornio, Kemijärvi, Salla ja Sodankylä). Syksyn 2018 aikana pyrimme laajentamaan vertaistukitoimintaa myös muihin Lapin alueen kuntiin. Järjestämme jäsenillemme myös erilaisia virkistystä ja muuta hyvinvointia tukevaa toimintaa. Tule sinäkin mukaan!

Liittymällä Lapin Kilpirauhasyhdistyksen jäseneksi saat samalla myös kaikki Suomen Kilpirauhasliiton jäsenedut. Jäsenmaksu vuonna 2018 on 23€. Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain. Jäsenenä olet tuomassa painoarvoa Kilpirauhasliiton edunvalvonta- ja vaikuttamistyölle. Mitä suurempaa joukkoa edustamme, sitä vahvemmin pystymme vaikuttamaan.Kilpirauhasliiton ja Lapin Kilpirauhasyhdistyksen tarjoamat jäsenedut:

Kilpi-lehti neljä kertaa vuodessa (jäsenmaksun jälkeen seuraavasta numerosta lähtien).
Vertaistukea tukipuhelimessa.
Toimiston jäsenpalvelut, tietoa ja tukea.
Lapin Kilpirauhasyhdistyksen ja liiton järjestämät lääkäriluennot ja muut asiantuntijatilaisuudet.
Lapin Kilpirauhasyhdistyksen vertaistukitapaamiset, muut tapahtumat ja virkistystoiminta.
Lapin Kilpirauhasyhdistyksen tiedotuskanavat.
Rahanarvoisia etuja jäsenkortilla. Lue lisää edusta osoitteessa: www.kilpirauhasliitto.fi


Sosiaali- ja Terveysministeriö (STEA) on myöntänyt Lapin Kilpirauhasyhdistykselle ansiokkaan pohjatyön seurauksena rahoituksen ”KERRO JA KUUNTELE” -projektille, vuosille 2017-2019. Projektirahoitus mahdollistaa Lapin Kilpirauhasyhdistyksen toiminnan tehostamisen ja tiedonvälityksen lisäämisen. STEA:n tuen avulla saamme järjestettyä enemmän asiantuntijatietoa ja vertaistukitoimintaa kilpirauhassairaille ja heidän läheisilleen. Pystymme paremmin viemään kokemustietoa kilpirauhassairauksista alueemme terveydenhuoltoon, oppilaitoksiin ja alueemme väestölle, niin, että tietoisuus kilpirauhassairauksista, niiden oireista ja hoidosta lisääntyy.

Lapin Kilpirauhasyhdistyksellä on yli 600 jäsentä, jotka ovat kotoisin lähes jokaisesta Lapin kunnasta. Kelan tilastojen mukaan Lapissa syö tyroksiinihormonia liki kymmenen tuhatta henkilöä. Meitä on siis paljon!

Tee päätös jäsenyydestä nyt ja tule mukaan - Voit helposti liittyä jäseneksi tästä.

Liittymisilmoitus menee suoraan Suomen Kilpirauhasliittoon, joka hoitaa yhdistyksemme jäsenasiat.
Tietojasi pääset muuttamaan tästä.

Lapin Kilpirauhasyhdistyksen jäsenkirje on luettavissa alla olevasta linkistä.

Jäsenkirje 2018

Tervetuloa mukaan toimintaan!