KEMI

Järjestötietopiste, tiistaina 17.3.2020 klo 10–14, Mehiläinen Länsi-Pohjan keskussairaalan aula, Kauppakatu 25.  Tilaisuudessa kerrotaan yhdistyksen toiminnasta ja KERRO JA KUUNTELE -projektista, sekä jaetaan esitteitä ja Kilpi -lehtiä. Tervetuloa!

KITTILÄ

Lapin Kilpirauhasyhdistys ry ja KERRO JA KUUNTELE -projekti järjestävät KERRO JA KUUNTELE -luennon lauantaina 4.4.2020 klo 13.00 – 15.00 Kittilässä, kunnan valtuustosalissa, osoitteessa Valtatie 15. Ohjelmassa mm.  luento kilpirauhassairauksista, Ulla Slama, kilpirauhassairauksiin perehtynyt yleislääkäri sekä ”Känkkäränkkä kilpirauhanen” Raili Kuusela, kokemustoimija, Suomen Kilpirauhasliitto ry. Luento on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille ja se on maksuton tapahtuma.Tilaisuuden jälkeen on varattu aikaa vapaamuotoiselle keskustelulle, aiheena vertaistukiryhmän perustaminen Kittilään. Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta viimeistään 20.3.2020.
https://link.webropolsurveys.com/S/909995AA231B7DBD (Ilmoittautuminen mahdollista myös puhelimitse, lähempänä seminaariajankohtaa julkaistavan numeron kautta.)Tervetuloa!
KERRO JA KUUNTELE -luennon OHJELMA

SODANKYLÄ

esteettömätaktiivinen järjestötoimija

ROVANIEMI JA MUU MAAKUNTA

JOKOS – TYÖTÄJA HYVINVOINTIA KYLISSÄ –HANKE

Rovaniemen Kansalaistalossa kehitetään järjestötyöllistämistä lokakuussa 2019 alkaneen JOKOS – Työtä ja hyvinvointia kylissä –hankkeessa.
Hankkeen tavoitteena on mm. tukea työttömien työllistymisen edellytyksiä sekä vahvistaa yhdistysten työllistämisen mahdollisuuksia.

Selvitämme yhdistystoimijoiden kanssa, millaisia tekemättömiä töitä yhdistyksistä löytyy ja kuinka niihin on mahdollista saada työntekijää esim. työharjoitteluun, työkokeiluun tai palkkatuella. Yhdessä voimme kartoittaa myös sopivia tekijöitä ja pohtia voisiko useampi järjestö palkata yhteisenkin työntekijän.  Järjestötyöllistämisen haasteina on usein rekrytointiin, työnantajavelvoiteosaamiseen sekä rahoitukseen liittyviä seikkoja, joihin järjestämme ohjausta, neuvontaa sekä koulutuksia.

Kevään aikana järjestämme järjestöjen ja yhdistysten toimijoille infoja mm. palkkatuesta ja muista työllistämisen keinoista, työnantajavelvoitteista sekä osaamisen vahvistamisesta:

Järjestötyöllistämisen tukirakenteiden luomisen parissa kokoonnumme Kansalaisatalolla 30.1.2020 klo 14-16.Kylien aloitusporinat käynnistyvät Muurolan kirjastolla 10.2.2020 klo 18-20 sekä Sinetän kylätalolla helmikuussa.


Lisätietoa ja ilmoittautumiset:
Liisa Väänänen, p. 041 318 5281, liisa.vaananen(at)rovaniemenneuvokas.fi 
Kaisa Konttavaara, p. 044 241 4508, kaisa.konttavaara(at)rovaniemenneuvokas.fi

 

SODANKYLÄ, PELKOSENNIEMI, SAVUKOSKI, KEMIJÄRVI, SALLA

 riku

ROVANIEMI

 

sanu2

kuva